Voor natuurlijke zorg

Kosten Doula diensten

Sommige zorgverzekeraars hebben aanvullende pakketten waarin een doula (geboortezorg) gedeeltelijk wordt vergoed. Kijk daarom eerst goed of dat voor jou van toepassing is. Ik hanteer de volgende kosten voor mijn doula diensten:

- Voortraject + begeleiding bevalling + kraamzorg + natraject: 750 euro

* Zonder aansluitende kraamzorg: 1000 euro

Natraject:
- Geboorteverhaal
- 2 nazorg afspraken

Extra's:

De mogelijkheid dat ik met jullie mee ga naar een afspraak met de verloskundige: 25 euro per keerIk geloof erin dat iedere vrouw recht heeft op een goede en fijne geboortebegeleiding. Er is veel mogelijk, laten we in gesprek gaan over jullie wensen.


Kosten kraamzorg

Jouw zorgverzekering betaald de meeste uren van de kraamzorg. Er wordt een eigen bijdrage van € 4,60 euro per geleverde zorguur gevraagd door de zorgverzekeraars. Dit is bij aanvullende verzekeringen vaak mee verzekerd dus check je polis!

De voordelen van mij als Zelfstandige Kraamverzorgende op een rij:

  • De coöperatie is bij elke zorgverzekeraar aangesloten dus wordt de zorg grotendeels vergoed. 
  • Omdat ik niet meer zorgen aanneem dan wat ik werkelijk kan leveren, is mijn zorg altijd 1 op 1 en volledig op jou en jouw gezin afgestemd. Geen vermindering in uren, ik ben er helemaal voor jullie.
  • Word ik onverhoopt ziek? In deze spannende tijden kan het zo maar gebeuren. Dan staan mijn mede-zelfstandigen bij Coöperatie Noord Holland voor je klaar. Wij vervangen elkaar met liefde en toewijding, de zorg zal zo veel mogelijk worden geleverd naar hoe je het met mij hebt afgesproken.