Voor natuurlijke zorg

Jullie visie, mijn passie 

Sinds 2015 ben ik veel met voeding bezig en het nut van bepaalde voedingsstoffen voor het herstel van een lichaam. Zo ontdekte ik welke kruiden zouden kunnen helpen bij pijn of ongemakken, wat goed is om te eten als je veel bloed hebt verloren en welke natuurlijke oplossingen er mogelijk zijn bij het geven van borstvoeding. Ook leerde ik dat wanneer je jezelf als één groot geheel gaat zien, je vage klachten en kleine pijntjes veel beter kan plaatsen. Heel simpel gezegd merkte ik dat geest en lichaam alleen maar samen kunnen werken als jij dat ook daadwerkelijk toelaat, de menselijke geest is oersterk. 

Toen ik de kans kreeg om te leren hoe de natuurlijke kraamzorg precies werkt, was ik meteen daaraan verslingerd. De rust en aandacht die daarmee naar voren komt is heilzaam voor het gezin en minstens net zo goed voor mij als kraamverzorgende.

Naast alle jaarlijkse scholingen voor alle kraamverzorgenden, volg ik ook zeer regelmatig cursussen en seminars op het gebied van spirituele heling en natuur diëtiek en blijf ik mijzelf ontwikkelen door middel van holistische opleidingen. 


Wat zijn de extra opties 

Holisme betekent alomvattend. Het staat voor het geheel van jou als persoon. Jouw lichaam, geest, mentale weerbaarheid en spiritualiteit.
Natuurlijke kraamzorg
staat voor aandachtige zorg met natuurlijke elementen. Gecombineerd betekent dit dat ik je help om te herstellen op meer dan alleen lichamelijke basis. Dit geldt ook voor jouw partner en kindje(s).
Het gebruik van de natuurlijke elementen kan zover gaan als wat jullie zelf interessant en prettig vinden.

Voorbeelden van mogelijkheden:

  • voeding (veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, suikervrij en alle combinaties daarvan)
  • het gebruik van jouw natuurlijke kraampakket
  • natuurlijke producten bij de verzorging van je kindje
  • kruiden ter verlichting van ongemak en pijn 
  • een reiki behandeling