Welkom lieve aanstaande ouders

Je bent (weer) zwanger! Gefeliciteerd met dit mooie nieuws.
Elke vorm van nieuw leven vind ik mooi en uniek, het blijft me verbazen en raken. 

 

Let op belangrijk! Kraamzorg Naturel stopt per februari 2023. Doula Naturel en partus assistentie blijft doorgaan.
Lieve ouders-to-be. Ik heb besloten mijn kennis te gaan verrijken en vergroten door de opleiding tot verpleegkundige te gaan doen. Dit is een intensieve opleiding waarvoor ik veel stage uren moet maken, daarom heb ik met grote pijn in mijn hart een keuze moeten maken. Kraamzorg verlenen, als doula er zíjn én ook nog eens deze opleiding doen gaan helaas echt niet samen. Daarom stopt Kraamzorg Naturel tot ik klaar ben met de opleiding tot verpleegkundige. Doula Naturel blijft wél actief en ik blijf inzetbaar voor partus assistentie. Ik heb een netwerk van gelijkgestemde collega's waar ik jullie voor kraamzorg aan door kan verwijzen.


                   
                                                           Ik ben Ellen Schrik- de Wit

Al een ruim aantal jaren ben ik werkzaam in de geboortezorg, met heel mijn hart                          en enorm veel passie. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien, voor mij is het                            hoogst haalbare dat jonge ouders met zekerheid en zelfstandigheid de toekomst                          met hun kinderen in gaan. 


Doula Naturel: 
Er zijn steeds meer bewijzen dat een continue begeleiding vanaf het begin van de bevalling, tot aan de daadwerkelijke geboorte van de baby van groot belang is om goed op de bevalling terug te kijken.
In tegenstelling tot de verloskundige en kraamverzorgende, ben ik als doula al bij de eerste tekenen van de bevalling bij jullie aanwezig en ik ga ook tussentijds niet meer weg. Bij de eerste centimeters manage ik alle randvoorwaarden voor jullie zodat jullie alle focus op elkaar (of op het proces) kunnen houden. Als de bevalling intenser wordt, kan ik jullie meer gaan coachen en bij de uitdrijvingsfase ben ik jullie grootste cheerleader. Ik ben een soort onzichtbare aanwezigheid die je voelt en waarvan je weet dat je er altijd van op aan kunt. Dat kan bij een thuisbevalling maar ook bij een poliklinische of zelfs medische bevalling in het ziekenhuis.
Mijn begeleiding aan jullie is daarom volledig op maat, geef maar aan wat je nodig hebt en waar jullie wensen liggen.
Iedere vrouw heeft haar eigen redenen om een doula bij haar bevalling te willen hebben, mijn warmte en zachte vrolijkheid werkt ontwapenend, jullie voelen je vast snel op je gemak.


Over mij:
Ik woon in de gezellige binnenstad van Alkmaar met mijn man en huisdieren. Ik ben in 2015 begonnen met cursussen en trainingen in de leer van de kruiden, voeding als medicijn en reiki. Dit heb ik heel langzaam aan in mijn werk geïntegreerd. Het ondersteund mijn holistische levensstijl, die ik graag met anderen deel. Ik vind het nog altijd enorm bijzonder dat de lichaam en geest zo mooi kunnen samenwerken. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het duin, op het strand of in het bos, samen met onze honden. Mijn gezin omschrijft mij als een blij ei, erg leergierig, open, heel eerlijk, betrokken en lief. Ik voeg daar zelf nog graag aan toe: humor, loyaal en creatief. Zo maak ik mijn eigen tincturen die een bevalling of de borstvoeding kunnen ondersteunen. Morgana, onze corgi, kan je veel tegenkomen op foto's die ik gebruik op Instagram en facebook. Ook mijn liefde voor de natuur komt vaak terug in de manier waarop ik met mensen omga.

 Aanmelden kan met deze knop. Jullie mogen altijd bellen, mailen of appen voor meer informatie:


 

Aanmelden Doula Naturel

 

 


 

Doula Naturel

Ellen Schrik- de Wit

 

Zevenhuizen 12

 

1811 KB Alkmaar

 

0642911066

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram