Doula Naturel

Een begeleiding is intensief, we leren elkaar heel goed kennen en ik ben behoorlijk wat uren met jullie bezig. Een client zei mij: "het voelt als een luxe dat je zo veel tijd aan ons besteed". Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn diensten in pakketten onder te verdelen. Zo is het voor jullie overzichtelijk wat je mag verwachten en is er voor elke portemonnee een keuzemogelijkheid. Waar nooit een prijskaartje aan gehangen zal worden, is ongebreidelde eerlijke aandacht.


                                                                                           Een goed begin; Prijs 300 euro

Ik heb 1 gesprek vóór 37 weken zwangerschap waarin we samen doorspreken wat jullie wensen zijn ten aanzien van de bevalling. Ik ben vanaf 37 weken zwangerschap 24/7 voor jullie bereikbaar en ik kom zodra jullie aangeven dat ik bij de bevalling nodig ben. Ik ben er tijdens de gehele bevalling en tot 1 uur na de geboorte. Ik kom op kraamvisite om gezellig na te praten en daarna sluiten we af.


Je bent er bijna; Prijs 500 euro

Ik zie jullie 3 keer vóór de bevalling en we stellen samen een emotioneel support plan (uitgebreid bevalplan) op waarin al jullie wensen en ideeën staan uitgeschreven. Vanaf 37 weken zwangerschap ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar en ik kom zodra jullie aangeven dat ik bij de bevalling nodig ben. Ik ben er tijdens de gehele bevalling en tot 2 uur na de geboorte. Ik kom op kraamvisite in de kraamweek om na te praten en uiterlijk 4 weken na de geboorte krijgen jullie van mij het geboorteverhaal van jullie kindje.


De bolle buik; Prijs 750 euro

Ik zie jullie minimaal 3 keer vóór de bevalling en we stellen samen een emotioneel support plan (uitgebreid bevalplan) op waarin al jullie wensen en ideeën staan uitgeschreven. Bij het 3e gesprek neem ik mijn beval bad met toebehoren, fitness bal, peanut bal en geboorteTens mee die bij de bevalling ingezet kunnen worden. Je ontvangt voor het derde trimester en de kraamweek mijn eigen receptenboekje. Als je na 41 weken nog niet bent bevallen kom ik een overtijd consult bij jullie geven met extra informatie over bijvoorbeeld inleiden, een heerlijke voetreflexmassage en fijne kruiden die de bevalling kunnen ondersteunen. Vanaf 37 weken zwangerschap ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar en ik kom zodra jullie aangeven dat ik bij de bevalling nodig ben. Ik ben er tijdens de gehele bevalling en tot 2 uur na de geboorte. Ik kom op kraamvisite in de kraamweek om na te praten en uiterlijk 4 weken na de geboorte krijgen jullie van mij het geboorteverhaal van jullie kindje.Extra’s;
Meegaan naar de  verloskundige of gynaecoloog Prijs: 25 euro
Een losse voetreflexmassage Prijs: 50 euro
Borstvoedingsconsult Prijs: 50 euro

.

 


  • heb het goed
  • IMG_20211226_134358
  • IMG_20211225_124641
  • mooie herinnering
  • picture-400
  • Mooie bevalling
  • IMG_20210828_115502 1
  • gemberkoekjefruitenwatermeloenijs
  • IMG_20211123_123843


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram